site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

BRIGEL
Sigurnosno
tehnički list.Antikorozivni sjajni enamel lak za metalne površine. Namjenjen za vanjsku i unutarnju uporabu.
Zaustavlja proces korodiranja ostavljajući površinu obnovljenu i sjajnu. Može se nanositi direktno na koroziju, koju je potrebno prethodno odstraniti s površine. Ne sadrži krom i olovo. Ne kaplje – gel.


Tehnički listFERGUM
Sigurnosno
tehnički list.Visoko učinkovit antikorozivni zaštitni premaz. Zahvaljujući svom sastavu i bogatom sadržaju suhe tvari, debljina sloja veća je od tradicionalnih proizvoda. Takva karakteristika, hrapave strukture čelika, zrnastog željeznog oksida i antikorozivnih pigmenta, omogućuje proizvodu da stvori snažnu zaštitu protiv korozije.


Tehnički listFERGUM HBZaštitni debeloslojni premaz koji sadrži osobito poboljšana zrna da bi se postigao učinak sličan starom kovanom željezu. Njegova zrna omogućuju dobivanje veće debljine (HB). Visoko učinkovit antikorozivni zaštitni premaz. Zahvaljujući svom sastavu i bogatom sadržaju suhe tvari, debljina sloja veća je od tradicionalnih proizvoda. Takva karakteristika, hrapave strukture čelika, zrnastog željeznog oksida i antikorozivnih pigmenta, omogućuje proizvodu da stvori snažnu zaštitu protiv korozije.


Tehnički listZINCOGUM PLUS
Sigurnosno
tehnički list.Antikorozivni zaštitni premaz koji se koristi kao temeljni i završni premaz. Koristi se za premaze na najzahtjevnijim podlogama kao što su pocinčani lim, lake legure, bakar, čelik i materijali od plastike. Može se nanositi i na staklo. Odlikuje se izvrsnom snagom prijanjanja, ekstenzije i visokim svojstvima otpornosti u javnom i industrijskom sektoru.


Tehnički list