site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

BAUFANUnutarnja disperzivna mat boja po DIN 13300 za dobro pokrivajuće disperzivne premaze na svim vrstama zidova i stropova kao npr.: raufaser i reljefne tapete, žbuke i betonske površine, kao i lagane betonske ploče. Kvaliteta pokrivanja 2 klasa – otpornost na paru i vodu 3 klasa. Jako izdašna, bez sredstava za razrjeđivanje, nema mirisa, duplo pokrivna, nema štetnih tvari, razrjediva s vodom. Štetne tvari su svedene na minimum.


Tehnički listPRONATUR BOJAPrirodno bijela mat unutarnja zidna boja na bazi prirodnih sirovina od gline. Djeluje kao regulator vlažnosti i izjednačava
klimu u prostoru. Premaz je naročito prozračan i daje u prostoru ugodnu i zdravu atmosferu. Pogodna za sve mineralne površine, kao što su žbuke na bazi gline, gipsa, vapna i cementa, betona, raufaser tapeta, svih vrsta kvalitetnih disperzivnih premaza, gipsane ploče i sl. Dobro pokrivna, difuzna je i brzosušiva. Oslobođena svih štetnih tvari i kemijskih omekšivača.


Tehnički listTEKUĆI RAUHFASERBijela mat, dobro pokrivna, periva reljefna boja/podloga s krupno zrnastom strukturom – EFEKT DESING. Bez otapala. Nanosi se na svim mineralnim podlogama u interijerima kao što su gips, beton, unutarnji zidovi, i sl.


Tehnički list