site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

AQUA DECK IZOLIR BOJARenovir i izolir boja na bazi vode. Izolira pouzdano i trajno mrlje od nikotina, katrana i masti.
Također izvrsno izolira osušene vodene mrlje i slične nečistoće na zidnim površinama. Izvanredno pogodna za naknadne radove s tapetama, raznim zidnim bojama (disperzije) i žbukama. Gotova za uporabu, bijele mat boje.Tehnički listBOJA ZA BRZU OBNOVU
Sigurnosno
tehnički list.Boja na bazi pliolita. Za perive mat premaze na zidovima i stropovima. Odlična za prostorije koje trebaju biti brzo renoviranje (kavane, hoteli, kuhinje, bolnice, biroi itd.) i brzo puštene u uporabu. Štiti kao izolacija protiv nikotina, mrlja od korozije, vode i plina, s njom se mogu premazivati i tekstilne tapete, juta i stiropor. Boja sadrži razrijeđivač. Ne smije se razrjeđivati s bojom. Visoko pokrivajuća, periva, blagog mirisa, na bazi otapala. Premaz dobro pokriva, brzo se suši, otporna je na habanje.


Tehnički listBOJA ZA KROVOVE I COKLPremaz za krovne crijepove od gline, betona, eternita odnosno za sve klasične krovove te za cokle na kućama. Polumat difuzna (propuštajuća) boja, otporna na sve klimatske uvjete. Razrjeđuje se s vodom.Tehnički listBOJA ZA VLAŽNE ZIDOVE
Sigurnosno
tehnički list.Zaštitni premaz za unutarnju i vanjsku uporabu. Sanira vlažne zidove i sprječava lokalno provlaženje. Periva, otporna na plijesan i alkale. Štiti i od soli. Za izolaciju protiv vlage svih mineralnih zidova, kao npr. betona, cementnih kvadri, kupaona, žbuka u podrumskim prostorijama, bunara kao i temeljima iznad i ispod razine zemlje. Preporuča se nanošenje premaza cca 30 cm preko granice vlažnosti. Nije namijenjena za gipsane podloge, pješčani kamen i neupijajuće površine. Zapunjava pukotine i do 10mm.


Tehnički listBRZOVEZUJUĆI CEMENT
Sigurnosno
tehnički list.Brzovezujući cement idealan je za montažu i spajanje komponenti te za brzi popravak rupa i pukotina na mineralnim površinama, npr. vapnu, cementu i gipsu, betonu, ciglama. Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala i plastike.


Tehnički listGOTOVA UNUTARNJA GLET MASAPufamur unutarnja prozračna glet masa na bazi vezivnih punila za popravak, popunjavanje i izravnavanje neujednačenih površina, grubih stropova, zidova i fasada (nije potrebna mrežica). Gotova za uporabu. Pogodna za oblikovanje i modeliranje. Sigurnost zaglađivanja montažnih betonskih komponenata i fine žbuke. Idealna
za mineralne površine: gips, kamen, beton, cigla i sl. Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala, stakla i plastike. Mogućnost gletanja do 15cm u jednoj ruci bez pucanja površine.

Tehnički listINSTANT - GOTOVA GLET MASA U TUBIInstant glet masa u tubi (punilo) je masa za popunjavanje otporna na atmosferske utjecaje. Gotova za uporabu. Za unutarnju i vanjsku uporabu. Idealno za popravak i izjednačavanje neudjednačenih površina, grubih stropova, zidova i fasada. Idealno za mineralne površine kao što su gips, kamen, beton i sl.
Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala, stakla i plastike, te na površine na kojima su korištene emulzije boja i premazi.Tehnički listIZOLIR BOJA
Sigurnosno
tehnički list.Izolira mrlje od nikotina, katrana i vode. Idealna zaštita od vlage i salitre na svim mineralnim površinama. Za unutarnju i vanjsku uporabu. Sprječava izbijanje salitre na svim mineralnim površinama, kao što su beton, vapnene i cementne žbuke, cigle, itd.
Nije pogodna za gipsane površine i gipsane ploče. Gotova za uporabu, bijele mat boje. Ne smije se miješati s drugim bojama. Može se nanositi i na vlažne površine. Salitru mehanički očetkati ili s Pufas - Odstranjivačem salitre odstraniti.Tehnički listIZOLIR PLOČEPufaterm izolir ploča se nakon postavljanja obrađuje odgovarajućim bojama, tapeciranjem, postavljanjem keramičkih pločica, staklenim dekorativnim tkaninama, raznim žbukama i sl. Koristi se i u saniranju, a i kod zdravih zidova kao dodatna termoizolacija. Gletati isključivo s disperzivnim glet masama (preporuka – Akkord Spachtel). Ne preporučuje se koristiti glet masa na bazi gipsa. Spojeve ili cijelu površinu obložiti s Pufas Reperaturnom trakom.Tehnički listIZOLIR POKRIVNA BOJA (SPREJ)
Sigurnosno
tehnički list.Trajno izolira mrlje od plina, nikotina, korozije, vlage na zidu kao i od katrana i bitumena te sprječava njihovo naknadno izbijanje. Brzo suši, nakon čega se može premazati zidnim bojama.


Tehnički listLJEPILO ZA STIROPORKoristi se za izolacijske ploče i stiropor profile. Za unutarnju uporabu. Visoka moć ljepljenja. Dodatno zaštićuje površinu od vlage. Gotovo za uporabu.


Tehnički listLJEPILO ZA STIROPOR U TUBIKoristi se za izolacijske ploče i stiropor profile. Za unutarnju uporabu. Visoka moć ljepljenja. Dodatno zaštićuje površinu od vlage. Gotovo za uporabu.


Tehnički listLUŽINA
Sigurnosno
tehnički list.Idealno za pripremu površine prije nanošenja naknadnih premaza. Idealno za čišćenje nedostupnih površina (npr. radijatori). Radijator premazati s lužinom (nije potrebno prethodno brušenje), nakon cca 10 min oprati s vodom, te posušiti. Nakon toga radijator ili drugu prethodno tretiranu površinu, premazati s odgovarajućim lakom (preporuka Duffa Acrylni lak za radijatore). Bez problema čisti masti, ulja i druga teška onečišćenja te ostavlja čistu površinu. Idealna je za čišćenje teških plinskih mrlja prije bojanja. Po potrebi koristi se za odmašćivanje metalnih i pocinčanih materijala.


Tehnički listLUŽINA U SPREJU
Sigurnosno
tehnički list.Idealna za pripremu površine prije nanošenja naknadnih premaza. Idealno za čišćenje nedostupnih površina (npr. radijatori). Radijator premazati s lužinom (nije potrebno prethodno brušenje), nakon cca 10 min oprati s vodom, te posušiti. Nakon toga radijator ili drugu prethodno tretiranu površinu, premazati s odgovarajućim lakom (preporuka Duffa Acrylni lak za radijatore). Bez problema čisti masti, ulja i druga teška onečišćenja te ostavlja čistu površinu. Idealna je za čišćenje teških plinskih mrlja prije bojanja. Nije za čišćenje metala (cink, aluminij).


Tehnički listMASA ZA POPRAVAK FUGA U TUBISpecijalna masa za popravak fuga u tubi. Idealna je za popravke oštećenih fuga na pločicama. Vrlo praktično pakirana. Gotova za uporabu. Bijele boje. Vodoodbojna je. Nije pogodna za fuge na podnim pločicama.


Tehnički listODSTRANJIVAČ SALITRE
Sigurnosno
tehnički list.Odstranjuje bez problema salitru (osip) na žbuci, betonu, cigli i prirodnom kamenu. Prodire jako duboko ispod površine te učinkovito djeluje u odstranjivanju salitre. Gotovo za uporabu. Na jako osjetljivim površinama poput npr. mramora napraviti probni premaz kako ne bi nagrizlo površinu.


Tehnički listPINK CONTROL - UNIVERZALNO LJEPILO ZA TAPETEPink kontrol je specijalno ljepilo na bazi smole za lijepljenje svih vrsta tapeta od papira, reljefa, plastificiranih papira, itd., koje se lijepe na sve zidne i gipsane površine. Prednost ovog ljepila je ta što za vrijeme ljepljenja tapeta ljepilo dobije rozu boju, kako biste mogli vidljivo ravnomjerno nanijeti ljepilo na površinu tapete. Nakon što tapetu postavite na zidnu površinu, te nakon sušenja lijepilo ponovno postaje bezbojno te ne ostavlja nikakve tragove ispod tapeta.


Tehnički listPLIJESAN X - BOJA PROTIV PLIJESNIVisoko kvalitetna, dobro periva, izuzetno pokrivna, disperzivna, fungicidna i bakteriocidna unutarnja mat boja. Razrjeđuje se s vodom. Posebno preporučljiva za vlažne prostore kao npr. pivovare, mljekare, vinski podrumi, tekstilni pogoni, klaonice, pogoni za konzerviranje kao i za zaštitu higijene u kuhinjama, kupaonama i bolnicama. Ne djeluje negativno na ljude, bez mirisa, bez otapala, otporna na uporabljiva dezinfekcijska sredstva, kao npr. 3%-tni Sagrotan. Preporuča se u kombinaciji s impregnacijom na bazi soli i odstranjivačem plijesni u spreju.Tehnički listPLIJESAN X - BOJA PROTIV PLIJESNI U TUBISpecijalna gotova bijela boja za dugotrajnu zaštitu od vlage, algi i plijesni. Tuba s integriranom četkicom za bojanje. Visoko kvalitetna, dobro periva, izuzetno pokrivna, disperzivna, fungicidna i bakteriocidna unutarnja mat boja. Razrjeđuje se s vodom. Posebno
preporučljiva za vlažne prostore kao npr. pivovare, mljekare, vinski podrumi, tekstilni pogoni, klaonice, pogoni za konzerviranje kao i za zaštitu higijene u kuhinjama, kupaonama i bolnicama. Ne djeluje negativno na ljude, bez mirisa, bez otapala, otporna na uporabljiva dezinfekcijska sredstva, kao npr. 3%-tni Sagrotan. Preporuča se u kombinaciji s impregnacijom na bazi soli i odstranjivačem plijesni u spreju.


Tehnički listPLIJESAN X - GLET MASA S FUNGICIDOM
Sigurnosno
tehnički list.Vodootporna specijalna glet masa. Nakon saniranja površina je zaštićena od plijesni zbog visokog koncentrata alkaliteta. Stvrdne i na vlažnim površinama. Nakon sušenja postane bijela.Tehnički listPLIJESAN X - TEMELJNA IZOLIR BOJA
Sigurnosno
tehnički list.Koristi se u sanaciji protiv ponovnog izbijanja vlage i plijesni. Oštećenu površinu izuzetno dobro pokriva u bijelo. Može se nanijeti i na vlažne površine, te sprječava ponovno izbijanje vlage i plijesni na oštećenim površinama. Preporuka naknadnog bojanja s bojom protiv plijesni. Idealna za prostorije koje su ugrožene vlagom i plijesni (podrumi, kuhinje, kupaone).


Tehnički listPUFAMUR GLET MASAPufamur unutarnja glet masa na bazi vezivnih punila za popravak, popunjavanje i izravnavanje neujednačenih površina, grubih stropova, zidova i fasada (nije potrebna mrežica).
Pogodna za oblikovanje i modeliranje. Sigurnost zaglađivanja montažnih betonskih komponenata i fine žbuke. Idealna za mineralne površine: gips, kamen, beton, cigla i sl. Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala, stakla i plastike.Tehnički listPUFAPLAST GLET MASACementno punilo visoko modificirano s otapalima i vlaknima, za popunjavanje disperzivnih sustava i mineralnih površina unutra i vani. Idealno za popravak, pregletavanje i potpuno popunjavanje neujednačenih površina, keramičkih pločica, grubih stropova, zidova i fasada. Sigurno zaglađivanje montažnih betonskih komponenti i fine žbuke. Prijanja na površine kao što su sintetičke žbuke, smole, stare emulzije i boje. Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala, stakla i plastike. Moguće je nanijeti i do 15cm u jednoj ruci bez da popuca. Također u kvalitetnom nanošenju mase na površinu, nakon druge ruke nije potrebna daljnja obrada površine (brušenje).Tehnički listREPARATURNA TRAKATraka za saniranje svih oštećenih (neravnih) zidnih površina. Koristi se za unutarnju i vanjsku primjenu. Vrlo lagana za uporabu. Također se koristi za popunjavanje spojeva gips ploča, spojeva
betonskih ploča te kao “armatura” kod pregletavanja Pufaterm – izolir ploče. Otporna na sve vremenske utjecaje te na vodu. Površinu nakon gletanja čini izuzetno glatkom i prikladnom za daljnje radove poput bojanja, žbukanja, tapeciranja i sl. Naročito je pogodna kao izolacija svih betonskih zidnih površina u industrijskim halama. Preporuka koristiti kvalitetnije glet mase kao npr. Akkord – Spachtel (Gotova glet masa).


Tehnički listSOL ZA IZOLACIJU - IMPREGNACIJA
Sigurnosno
tehnički list.Sol za izolaciju je priprema za otopinu kojom se neutraliziraju alkalne podloge. U prahu je. Pogodna za neutraliziranje svježeg cementa i žbuke. Nije preporučljivo koristiti na obojanim i jako
osjetljivim površinama. Također se može koristiti za izoliranje mrlja od vode i dima, te za izoliranje salitre iz cigle.Tehnički listUNIVERZALNO LJEPILO ZA TAPETEKVS EURO 3000 je specijalno ljepilo na bazi smole za lijepljenje svih vrsta tapeta od papira, reljefa, plastificiranih papira, itd., koje se lijepe na sve zidne i gipsane površine.


Tehnički listUNUTARNJA GLET MASAUnutarnja masa za zapunjavanje je glet masa na bazi vezivnih punila (celuloza) s vlaknima za interijere. Namijenjena za glatke površine i ne ostavllja tragove. Koristi se za punjenje pukotina i rupa, za bolje zaglađivanje, za lijepljenje i spajanje gipsanih ploča (nije potrebna mrežica) te za oblikovanje i modeliranje. Idealno za popravak i zaglađivanje mineralnih površina, npr. gips, kamen, beton i sl. Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala, stakla i plastike, te na površine na kojima su korištene emulzije boja i premazi.Tehnički listVANJSKA GLET MASA ZA ZAPUNJAVANJE
Sigurnosno
tehnički list.Idealno za popravak i zaglađivanje mineralnih površina, npr. vapno, cement i gips, beton, cigle i sl. Pogodno i za postavljanje keramike (pločice). Ne može se nanositi na podloge od drveta, metala, stakla, plastike te na površinama na kojima su korištene razne emulzije boja i premaza.


Tehnički list