site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

BOJA PROTIV PLIJESNIVisoko kvalitetna, dobro periva, izuzetno pokrivna, disperzivna, fungicidna i bakteriocidna unutarnja mat boja. Razrjeđuje se s vodom. Posebno preporučljiva za vlažne prostore kao npr. pivovare, mljekare, vinski podrumi, tekstilni pogoni, klaonice, pogoni za konzerviranje kao i za zaštitu higijene u kuhinjama, kupaonama i bolnicama. Ne djeluje negativno na ljude, bez mirisa, bez otapala, otporna na uporabljiva dezinfekcijska sredstva, kao npr. 3%-tni Sagrotan. Preporuča se u kombinaciji s impregnacijom na bazi soli i odstranjivačem plijesni u spreju.


Tehnički listBOJA PROTIV PLIJESNI U TUBISpecijalna gotova bijela boja za dugotrajnu zaštitu od vlage, algi i plijesni. Tuba s integriranom četkicom za bojanje. Visoko kvalitetna, dobro periva, izuzetno pokrivna, disperzivna, fungicidna i bakteriocidna unutarnja mat boja. Razrjeđuje se s vodom. Posebno
preporučljiva za vlažne prostore kao npr. pivovare, mljekare, vinski podrumi, tekstilni pogoni, klaonice, pogoni za konzerviranje kao i za zaštitu higijene u kuhinjama, kupaonama i bolnicama. Ne djeluje negativno na ljude, bez mirisa, bez otapala, otporna na uporabljiva dezinfekcijska sredstva, kao npr. 3%-tni Sagrotan. Preporuča se u kombinaciji s impregnacijom na bazi soli i odstranjivačem plijesni u spreju.


Tehnički listIMPREGNACIJA PROTIV PLIJESNITransparentna impregnacija bez mirisa za zaštitu od vlage i plijesni. Također reducira količinu vlage na zidnim površinama. Omogućava dugotrajnu zaštitu protiv plijesni i vlage. Plijesan prethodno ukloniti s odstranjivačem plijesni. Nakon što se površina osuši, ravnomjerno nanijeti impregnaciju po cijeloj površini. Idealna je za dječje i spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, podrume i slična mjesta unutar prostorija kao npr. kutevi kod prozora, prostor iza namještaja i sl. Prijanja na materijale kao što su tapete, disperzivne boje, žbuke, kamen i drvo.


Tehnički listKONCENTRAT PROTIV PLIJESNI
Sigurnosno
tehnički list.Visoko koncentrirano dopunsko sredstvo protiv algi, plijesni i gljivica. Fungicidni koncentrat za sve disperzivne boje koje se razrjeđuju s vodom, fasadne boje i sve vrste žbuka. Miješa se direktno s bojom. Dugotrajna zaštita od plijesni i mikroba.


Tehnički list