site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVIProblemi s plijesni su noćna mora svih vrsta stambenih objekata.
Kada se plijesan uvuče u zidne površine, vrlo teško ju je odstraniti. Mrlje od plijesni nisu samo “ružne” za vidjeti, nego su također štetne za sve vrste građevinskih materijala, te su rizične za zdravlje: poteškoće u disanju, glavobolja, alergija i astma samo su neki od mogućih simptoma. Kada dođe do pojavljivanja plijesni u prostorima življenja, potrebno ju je čim prije temeljno i brzo odstraniti.
PlijesanX – linija proizvoda za rješenje problema
Kompletna linija svih proizvoda za trajno rješenje svih problema prouzrokovanih s plijesni. S linijom proizvoda PlijesanX profesionalno i temeljno odstranjujete nastalu plijesan (korak 1), površine kvalitetno sanirate (korak 2) i preventivno djelujete protiv ponovnog nastajanja plijesni (korak 3). Svi proizvodi su napravljeni u premium kvaliteti i pakirani po najvišim standardima (ISO – certifi kati) – proizvodi su pakirani s posebnim ventilima, tako da ih djeca vrlo teško mogu samostalno upotrebljavati.
Plijesan – Vlaga
Plijesan se nalazi praktično svugdje. Problemi u pravilu prvo nastaju s vlagom, a u slučaju dugog trajanja vlage na zidnim površinama, dolazi do izbijanja velike plijesni. Plijesan najčešće
nastaje na hladnim zidnim površinama, gdje se vlaga kondenzira. U takvim situacijama izuzetno je preporučljivo koristiti odgovarajuće zidne boje protiv plijesni s termo granulama (Anticodensa, PlijesanX
boja protiv plijesni), kako bi se spriječila prevelika razlika u temperaturi oštećenog (saniranog) zida i ostatka prostorije.
Plijesan – štetno za zdravlje
Velika koncentracija plijesni može izazvati mnoge probleme za zdravlje. Tipični utjecaji su problemi s disanjem, astma, alergija, razne infekcije, ali također i umor, glavobolja i iritacija kože i očiju.