site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE3-D-BRILLANT-EFFEKT lazura daje trodimenzionalni efekt prelijevanja boja i svjetlosti zbog metaliziranih perli koje sadrži u sebi. Dostupna je u 8 tonova. Nanosi se kistom na isti način kao i Classic lazura i Colori fino. Idealan efekt se postiže nanošenjem na strukturnu žbuku, a također se može nanositi i na ravne perive površine. Definitivno jedna od najzanimljivijih i najefektnijih dekorativnih boja. Bez konkurencije na tržištu.


Tehnički list3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- asti3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- napoli3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- roma3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- siena3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- venezia3D BRILJANT EFEKT LAZURE- milano3D BRILJANT EFEKT LAZURE- ravena3D BRILJANT EFEKT LAZURE- veronaAMBIENTA MAT BOJEGotova za uporabu super kvalitetna zidna boja u 15 tonova. Prema istraživanju Meffert AG 90% trženih tonova na mješalicama boja diljem svijeta. Zbog sastava i gustoće boje u većini slučajeva dovoljan je samo jedan premaz. Periva i otporna na pranje po DIN standardima. Nanosi se na sve vrste zidnih površina od najobičnijih ravnih do reljefnih, strukturnih i ostalih rustikalnih podloga.

    

Tehnički listCOLORI FINOGotova za uporabu dekorativna zidna lazura. Nanosi se vrlo jednostavno kistom, četkom ili Design rukavicom i oblikuje po želji. Dostupna je u 10 gotovih tonova i u bezbojnoj bazi koja se tonira u željenu nijansu. Idealna za postizanje mediteran i antik efekta u svim prostorijama. Nakon sušenja površina postaje periva i otporna na habanje. Ovaj proizvod je oslobođen svih štetnih tvari.


Tehnički listCOLORI FINO - ton 016COLORI FINO - ton 018COLORI FINO - ton 048COLORI FINO- ton 008COLORI FINO- ton 040COLORI FINO- ton 041COLORI FINO- ton 042COLORI FINO- ton 051

NOVI TON
COLORI FINO- ton 055

NOVI TON
METALLICADisperzivna sjajna dekorativna boja s metalic efektom - za bojanje interijera s metalnim pigmentom za poseban površinski izgled s metalnim izgledom. Idealno za ukrasni dizajn unutarnjih zidnih površina u javnim i industrijskim područjima, kao što su trgovački centri, trgovine/butici, poslovne zgrade, banke, osiguranja, itd. Mat boje kao srednji sloj nisu prikladne. Sjajna boja, periva, fino metalnog izgleda, vrlo otporna na habanje.


Tehnički listRELJEFNA ŽBUKAZidna reljefna masa, gotova za uporabu. Nanošenjem na zid se postiže mediteranski i antikni efekt. Nanosi se vrlo jednostavno gleterom i oblikuje po želji. Premazuje se dekorativnim zidnim lazurama iz našeg Effekt design programa. Također se može premazivati i bilo kojom zidnom bojom.


Tehnički listRELJEFNA ŽBUKA - ton 1RELJEFNA ŽBUKA - ton 2RELJEFNA ŽBUKA - ton 3RELJEFNA ŽBUKA - ton 4STRUKTURNA ŽBUKAStrukturna žbuka za kreativne zidne i stropne tehnike. Otporna na habanje, lagana, gotova i jednostavna za uporabu. Nanosi se i oblikuje po želji kistom ili četkom. Premazuje se zidnim lazurama u svim varijantama (classic, srebro, zlato i šljokice) a također se može obojiti i sa bilo kojom drugom zidnom bojom.

Pakiranje: 5L i 10L
Potrošnja- cca 30m˛/10L


Tehnički listSTUCCO FINOFina dekorativna zidna masa za dobivanje mramor i venecijan efekta. Dostupna u 4 gotova tona. Nanosi se venecijaner ili običnim rostfreinim glererom u dva sloja i po završetku ima 90% sjaj. Za dobivanje 100% sjaja premazati stucco fino univerzalnim bezbojnim voskom. Ne zatvara zid i oslobođena svih štetnih tvari. Periva i otporna na habanje.

    STUCCO FINO- livornoSTUCCO FINO- milanoSTUCCO FINO- palermoSTUCCO FINO- san marinoSTUCCO FINO-VOSAKVisoko kvalitetni univerzalni bezbojni vosak na bazi prirodnih materijala. Nanosi se venecijaner gleterom na Stucco fino za dobivanje 100% sjaja i dodatne zaštite. Lagan za uporabu.

    ZIDNA LAZURA CLASSICGotove za uporabu pigmentirane lazure za kreativne zidne i stropne tehnike. Dostupne u gotovih 8 tonova, metaliziranim zlatnim i srebrnim tonovima, u bezbojnim bazama koje se toniraju po želji, te sa šljokicama. Vrlo jednostavno se nanose kistom i oblikuju po želji a nakon sušenja ostaju perive i otporne na habanje.


Tehnički listZIDNA LAZURA CLASSIC- ton 404ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton 407ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton MS15ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton406ŠLJOKICE FINEGotovi dekorativni završni premaz. Nanosi se na zidne neravne površine premazane Wish Strukturnom ili reljefnom žbukom. Vrlo jednostavno se nanose kistom i oblikuju po želji, a nakon sušenja su perivi i otporni na habanje. Vrlo pogodni za dobivanje antik i mediteran efekta. Oslobođen svih štetnih tvari.


Tehnički listŠLJOKICE GRUBEGotovi dekorativni završni premaz. Nanosi se na zidne neravne površine premazane Wish Strukturnom ili reljefnom žbukom. Vrlo jednostavno se nanose kistom i oblikuju po želji, a nakon sušenja su perivi i otporni na habanje. Vrlo pogodni za dobivanje antik i mediteran efekta. Oslobođen svih štetnih tvari.


Tehnički list