site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE



3-D-BRILLANT-EFFEKT lazura daje trodimenzionalni efekt prelijevanja boja i svjetlosti zbog metaliziranih perli koje sadrži u sebi. Dostupna je u 8 tonova. Nanosi se kistom na isti način kao i Classic lazura i Colori fino. Idealan efekt se postiže nanošenjem na strukturnu žbuku, a također se može nanositi i na ravne perive površine. Definitivno jedna od najzanimljivijih i najefektnijih dekorativnih boja. Bez konkurencije na tržištu.


Tehnički list



3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- asti







3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- napoli







3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- roma







3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- siena







3-D-BRILJANT EFEKT LAZURE- venezia







3D BRILJANT EFEKT LAZURE- milano







3D BRILJANT EFEKT LAZURE- ravena







3D BRILJANT EFEKT LAZURE- verona







AMBIENTA MAT BOJE



Gotova za uporabu super kvalitetna zidna boja u 15 tonova. Prema istraživanju Meffert AG 90% trženih tonova na mješalicama boja diljem svijeta. Zbog sastava i gustoće boje u većini slučajeva dovoljan je samo jedan premaz. Periva i otporna na pranje po DIN standardima. Nanosi se na sve vrste zidnih površina od najobičnijih ravnih do reljefnih, strukturnih i ostalih rustikalnih podloga.

    

Tehnički list



COLORI FINO



Gotova za uporabu dekorativna zidna lazura. Nanosi se vrlo jednostavno kistom, četkom ili Design rukavicom i oblikuje po želji. Dostupna je u 10 gotovih tonova i u bezbojnoj bazi koja se tonira u željenu nijansu. Idealna za postizanje mediteran i antik efekta u svim prostorijama. Nakon sušenja površina postaje periva i otporna na habanje. Ovaj proizvod je oslobođen svih štetnih tvari.


Tehnički list



COLORI FINO - ton 016







COLORI FINO - ton 018







COLORI FINO - ton 048







COLORI FINO- ton 008







COLORI FINO- ton 040







COLORI FINO- ton 041







COLORI FINO- ton 042







COLORI FINO- ton 051





NOVI TON




COLORI FINO- ton 055





NOVI TON




METALLICA



Disperzivna sjajna dekorativna boja s metalic efektom - za bojanje interijera s metalnim pigmentom za poseban površinski izgled s metalnim izgledom. Idealno za ukrasni dizajn unutarnjih zidnih površina u javnim i industrijskim područjima, kao što su trgovački centri, trgovine/butici, poslovne zgrade, banke, osiguranja, itd. Mat boje kao srednji sloj nisu prikladne. Sjajna boja, periva, fino metalnog izgleda, vrlo otporna na habanje.


Tehnički list



RELJEFNA ŽBUKA



Zidna reljefna masa, gotova za uporabu. Nanošenjem na zid se postiže mediteranski i antikni efekt. Nanosi se vrlo jednostavno gleterom i oblikuje po želji. Premazuje se dekorativnim zidnim lazurama iz našeg Effekt design programa. Također se može premazivati i bilo kojom zidnom bojom.


Tehnički list



RELJEFNA ŽBUKA - ton 1







RELJEFNA ŽBUKA - ton 2







RELJEFNA ŽBUKA - ton 3







RELJEFNA ŽBUKA - ton 4







STRUKTURNA ŽBUKA



Strukturna žbuka za kreativne zidne i stropne tehnike. Otporna na habanje, lagana, gotova i jednostavna za uporabu. Nanosi se i oblikuje po želji kistom ili četkom. Premazuje se zidnim lazurama u svim varijantama (classic, srebro, zlato i šljokice) a također se može obojiti i sa bilo kojom drugom zidnom bojom.

Pakiranje: 5L i 10L
Potrošnja- cca 30m˛/10L


Tehnički list



STUCCO FINO



Fina dekorativna zidna masa za dobivanje mramor i venecijan efekta. Dostupna u 4 gotova tona. Nanosi se venecijaner ili običnim rostfreinim glererom u dva sloja i po završetku ima 90% sjaj. Za dobivanje 100% sjaja premazati stucco fino univerzalnim bezbojnim voskom. Ne zatvara zid i oslobođena svih štetnih tvari. Periva i otporna na habanje.

    



STUCCO FINO- livorno







STUCCO FINO- milano







STUCCO FINO- palermo







STUCCO FINO- san marino







STUCCO FINO-VOSAK



Visoko kvalitetni univerzalni bezbojni vosak na bazi prirodnih materijala. Nanosi se venecijaner gleterom na Stucco fino za dobivanje 100% sjaja i dodatne zaštite. Lagan za uporabu.

    



ZIDNA LAZURA CLASSIC



Gotove za uporabu pigmentirane lazure za kreativne zidne i stropne tehnike. Dostupne u gotovih 8 tonova, metaliziranim zlatnim i srebrnim tonovima, u bezbojnim bazama koje se toniraju po želji, te sa šljokicama. Vrlo jednostavno se nanose kistom i oblikuju po želji a nakon sušenja ostaju perive i otporne na habanje.


Tehnički list



ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton 404







ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton 407







ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton MS15







ZIDNA LAZURA CLASSIC- ton406







ŠLJOKICE FINE



Gotovi dekorativni završni premaz. Nanosi se na zidne neravne površine premazane Wish Strukturnom ili reljefnom žbukom. Vrlo jednostavno se nanose kistom i oblikuju po želji, a nakon sušenja su perivi i otporni na habanje. Vrlo pogodni za dobivanje antik i mediteran efekta. Oslobođen svih štetnih tvari.


Tehnički list



ŠLJOKICE GRUBE



Gotovi dekorativni završni premaz. Nanosi se na zidne neravne površine premazane Wish Strukturnom ili reljefnom žbukom. Vrlo jednostavno se nanose kistom i oblikuju po želji, a nakon sušenja su perivi i otporni na habanje. Vrlo pogodni za dobivanje antik i mediteran efekta. Oslobođen svih štetnih tvari.


Tehnički list


info@comotempera.hr
Distributer boja, lakova, pratećeg pribora i sprejeva na području Hrvatske.
Sva prava pridržana © 2003. - 2013.