site stats
 
tel:+385 51 273 864/865
fax:+385 51 273 859
Novosti Tvrtka Partneri Kontakt Poslovanje
ALATI
BOJE I LAKOVI MEFFERT
BOJE I LAKOVI PUFAS
BRIGNOLA
DEKORATIVNI PROGRAM
GLUTOCLEAN
MALOPRODAJA
PLIJESAN X PROGRAM
PROFI MIX-SISTEM
PUFATHERM
SAMOLJEPLJIVE FOLIJE
SPREJEVI

ODSTRANJIVAČ PLIJESNI
Sigurnosno
tehnički list.Gotovo sredstvo u spreju za otklanjanje plijesni, algi i mahovine.
Odlikuje se visokom kvalitetom i jednostavnošću uporabe.
Namijenjen je za vanjsku i unutarnju uporabu.
Bez štetnih mirisa je i sadrži ispod 5% klora.
Apsolutni broj 1 na tržištu.


Tehnički listSREDSTVO ZA ODSTRANJIVANJE TAPETAVisoko koncentrirano sredstvo za odstranjivanje starih tapeta koje se razrijeđuje s vodom. Brzo i sigurno odstranjuje sve vrste starih tapeta i ljepila.
Primjena: Razrijeđuje se s vodom. Ostranjuje brzo i sigurno sve vrste starih tapeta te služi za odstranjivanje starih naslaga ljepila. Ima veliku moć prodiranja i rastvaranja. Jednostavan
za uporabu, nije štetan za lakove i tekstil. Mrlje nastale odstranjivanjem peru se čistom vodom. Postupno odvaja tapete po cijeloj površini. Sadrži manje od 5% fosfata, neutralno je
i ne steti koži. Nanosi se spužvom, valjčićem ili četkom. Tapete skidati sloj po sloj nakon 5-10 min. Alate oprati s vodom odmah nakon upotrebe.
Mjere opreza: Ostatke ne odlijevati u odvode kanalizacije te držati izvan dohvata ruku djece. Ako se proguta ili dođe u dodir s očima ili kožom oprati s puno vode. Po potrebi tražiti savjet liječnika a sa sobom ponijeti ostatke proizvoda i naljepnicu. Nositi zaštitne naočale za oči i zaštitu za lice.
Sastav: 15-30% tensida, manje od 5% fosfata, mirisne sirovine.
Utrošak: Bočica dovoljna za 50-100m² površine.
Omjer razrijeđivanja: cca bočica 250ml/5-8L vode (plastične tapete), cca bočica 250ml/8-10L vode (poluplastične tapete), cca bočica 250ml/15-20L vode (papirne).